Hos Multi-Byg i Esbjerg benytter vi os af moderne metoder i vores arbejde - også med akustikpaneler. Vi har en dygtig stab af medarbejdere, som sikrer at alt træarbejde udføres yderst professionelt og med detaljen for øje. 

Når du vælger os som din håndværker er det din garanti for kvalitet. Vi står klar til at udføre både små og store opgaver med akustikpaneler. Vi hjælper dig også gerne med råd og vejledning, så du kan opleve bedre akustik i din bolig eller i din virksomhed. 

Bedre akustik med akustikpaneler

Har du et rum, hvor akustikken er dårlig, så kan akustikpaneler give en bedre akustik i rummet. En dårlig akustik kan gøre det svært at holde samtaler i et rum. Det kan både være i private boliger, men det kan også være i institutioner og restauranter.   

Når vi har sat akustikpaneler op i et rum, vil man med det samme kunne mærke i forbedring af lyden i rummet og det vil derfor være mere behageligt at være der. Akustikpanelerne gør også at man kan komme af med det ekko, som opbygger sig i nogle rum.

Akustikpaneler i træ

Med akustikpaneler i træ giver du rummet et hyggeligt og naturligt udtryk. Panelerne er flotte at se på og derfor giver de også et spil til rummet samtidig med at de er funktionelle. Det er muligt at vælge akustikpaneler i forskellige træsorter, så de passer til resten af rummet. 

Akustikpanelerne i træ giver dit rum et moderne udseende, som bidrager til indretningen i rummet. Det gælder uanset om du vælger at få akustikpaneler på en hel væg eller kun på dele af en større væg. 

Få en pris på akustikpaneler hos dig

Multi-Byg er altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker rådgivning til valg af akustikpaneler eller hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 25 46 22 47 eller sende en mail til info@multibygesbjerg.dk

Ønsker du et råt og rent look i dine rum, er der også et utal af muligheder med microcement.