Et utal af muligheder med microcement

Som kunde har du et utal af muligheder, når du ønsker at bruge microcement i dit hjem. Materialet kan nemlig bruges i hele hjemmet hvor du ønsker et mere råt udtryk. Det egner sig til alle rum i din bolig og er ofte set på badeværelser og køkkener på eksempelvis gulv, låger og bordplader samt til udendørs brug.

Vores microcement kan fås i forskellige strukturer og vi har et stort udvalg af farver, lak og andre effekter. Du vil hurtigt finde ud af, at kun fantasien sætter grænser for materialet. Derudover kan det lægges på stort set alle overflader.

Rå overflader i badeværelset med microcement

Badeværelset har traditionelt været hjemsted for klinker. Men tænk nu kan du slippe for at gøre fugerne rene og slås med svamp og andet utøj, som let og hurtigt sætter sig på de våde og fugtige flader. Hvis du er på udkig efter en anden og ny løsning, kunne det være en ide at opfriske dit badeværelse med microcement.

Hos Multi-Byg i Esbjerg har du flere muligheder. Eksempelvis kan du vælge at få produktet lagt microcement på alle dine klinker, som i øvrigt ikke behøver at blive fjernet inden. Så kan du skabe et rum, hvor alle væggene har samme struktur og farve.

Du kan også vælge at give gulvet en omgang microcement og pludselig har du et badeværelse som ingen andre. Som en bonus er det meget lettere at gøre rent.

Gulv i microcement

Endnu en af de populære steder at anvende microcement er på gulvet i stuen og specielt i køkkenet. Kunne du tænke dig at skifte trægulvet ud med et mere råt materiale og er du også fascineret af det eftertragtede New Yorker look, hvor gulvet er en kunst i sig selv.

Ønsker du et tilbud på dit næste projekt, enten privat eller erhverv? Eller søger du måske råd og vejledning, omkring dine muligheder med microcement? Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål – kontakt os på telefon 25 46 22 47 eller send en mail til info@multibygesbjerg.dk.

Vi er også klar til at hjælpe dig med akustikpaneler for at give bedre lyd i dine rum.